Kantelekonsertti

Kantelekonsertti Pyhän Ristin kirkko

Duo Ni (Makiko Oba ja Marja Nevankallio)

Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Marja Nevankallio (ent. Turu) on kanteletaiteilija, pianon- ja kanteleensoitonopettaja ja kamarimuusikko. Hän valmistui vuonna 2006 musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta. Siellä hän opiskeli pääaineenaan konserttikantele Ritva Koistisen, Katja Pitkäsen ja Timo Väänäsen johdolla. Marja konsertoi ja esiintyy sekä sooloartistina että erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Midnight Melody ja Duo Ni) eri puolilla Suomea sekä antaa soitonopetusta kanteleen- ja pianonsoittajille Tampereen Musiikkiakatemiassa, Sastamalan musiikkiopistossa sekä yksityisesti Moon Music -toiminimellä Tampereen ja Helsingin seudulla.

Makiko Oba on Japanista kotoisin oleva kanteleensoittaja. Hän valmistuu pian Tampereen Musiikkiakatemiasta pääaineenaan konserttikantele ja opiskelee tällä hetkellä Ritva Koistisen johdolla Sibelius-Akatemiassa Helsingissä. Makiko esiintyy sekä solistina että erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa Suomessa ja Japanissa.

Duo Ni (Makiko Oba ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet) on suomalais-japanilainen kanteleduo. Yhtye on konsertoinut aktiivisesti jo useiden vuosien ajan eri puolilla Suomea ja esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa.

Duo Ni soittaa pääasiassa uudempaa kanteleelle sävellettyä ja sovitettua taidemusiikkia, mutta konserteissa kuullaan myös omia sävellyksiä sekä suomalaista ja japanilaista perinnemusiikkia.

Yhteisvastuukonsertti

VEDET JO VIRRATKAA Kalvolan kirkkokuoro ja Hattulan Pyhän ristin kuoro esiintyvät yhdessä ja erikseen johtajinaan Johanna Hytönen ja Ari Lehtonen

Soololaulajien harjoitukset

Hei, laulaja! Haluaisitko joskus toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuudessa?