Kantelekonsertti

Kantelekonsertti Pyhän Ristin kirkko

Makiko Oba ja Marja Nevankallio soittavat kanteleilla kirkonkelloteemoihin pohjautuvaa musiikkia. Ohjelmassa on sekä perinteisiä kirkonkelloaiheisia sävelmiä että uudempia sävellyksiä (mm. Sibelius, Kaski, Kontio).

Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Marja Nevankallio (ent. Turu) on kanteletaiteilija, pianon- ja kanteleensoitonopettaja ja kamarimuusikko, joka on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemian esittävän säveltaiteen koulutusohjelmasta v. 2006 pääaineenaan konserttikantele. Marja Nevankallio konsertoi ja esiintyy sekä sooloartistina että erilaisissa kokoonpanoissa (mm. Midnight Melody ja Duo Ni) eri puolilla Suomea sekä antaa soitonopetusta kanteleen- ja pianonsoittajille Tampereen Musiikkiakatemiassa, Sastamalan musiikkiopistossa sekä yksityisesti Moon Music -toiminimellä Tampereen ja Helsingin seudulla.

Makiko Oba on Japanista kotoisin oleva kanteleensoittaja, joka valmistuu pian Tampereen Musiikkiakatemiasta pääaineenaan konserttikantele ja opiskelee myös Sibelius-Akatemiassa. Makiko Oba esiintyy sekä solistina että erilaisissa kamarimusiikkikokoonpanoissa Suomessa ja Japanissa.

Duo Ni (Makiko Oba ja Marja Nevankallio, konserttikanteleet) on suomalais-japanilainen kanteleduo. Yhtye on konsertoinut aktiivisesti jo useiden vuosien ajan eri puolilla Suomea ja esiintyy erilaisissa tapahtumissa ja konserteissa. Duo Ni soittaa pääasiassa uudempaa kanteleelle sävellettyä ja sovitettua taidemusiikkia, mutta konserteissa kuullaan myös omia sävellyksiä sekä suomalaista ja japanilaista perinnemusiikkia.

Tyrvännön kirkko

Iltalaulukirkkohetki

Kolehdilla tuetaan lasten ja nuorten koulunkäyntiä Ugandassa.

Pyhän Ristin kirkko

Sellokonsertti