Sunnuntaikonsertti

Sunnuntaikonsertti Pyhän Ristin kirkko

viulisti Karoliina Koivisto ja urkuri Matti Oikarinen sekä Leena Viita-aho, laulu ja lausunta ja Jouko Viita-aho, laulu

Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla. Ohjelmassa on mm. Kuulan, Järnefeltin, Beethovenin, Händelin ja Bachin musiikkia.

Musiikin maisteri Karoliina Koivisto on suomalainen viulisti, joka asuu Kööpenhaminassa. Koivisto on aktiivinen ja monipuolinen freelancer-muusikko. Hän on soittanut sinfoniaorkestereissa Tanskassa ja Ruotsissa ja toimii teatterimuusikkona Kööpenhaminan johtavassa musiikkiteatterissa Det Ny Teater. Koivisto opettaa viulunsoittoa Rudolf Steiner -koulussa Kööpenhaminassa ja toimii kulttuurituottajana Helsinki Chamber Music Festivaleilla ja Tanskassa Fejø’s Festivaleilla.

Matti Oikarinen on suorittanut Sibelius-Akatemiassa urkumusiikin, laulumusiikin ja orkesterinjohdon diplomit sekä musiikinjohtajan tutkinnon ja tohtorin tutkinnon. Oikarinen on toiminut kanttorina Hämeenlinna-Vanajan seurakunnassa ja kapellimestarina Riihimäen kaupunginorkesterissa sekä vierailevana kapellimestarina Hämeenlinnan ja Hyvinkään orkestereissa. Hän on johtanut orkesteri- ja kuorokonsertteja myös ulkomailla.

Leena ja Jouko Viita-aho ovat ahkeria laulun harrastajia. Leena kirjoittaa myös runoja ja lausuu niitä tässä konsertissa. Jouko on laulanut suurissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten Verdin Requiem, Händelin Messias sekä Bachin h-mollimessu, Matteus-passio ja Johannes-passio, ja omia soolokonsertteja niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Sellon ja laulun kesäkonsertti, Seeli Toivio

J. S. Bachin sellosarjoja, improvisaatioita ja laulua sellolla säestäen.

Iltalaulukirkkohetki

Lauletaan Suvilinnun lauluja, kolehti lasten ja nuorten koulunkäynnin tukemiseen Ugandassa.

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.