aikuisten saunailta

aikuisten saunailta Tömäjärven leirikeskus

vapaamuotoista yhdessäoloa, saunomista, grillaamista, iltahartaus

Aikuinen!  Oletko käynyt seurakunnan leirikeskuksessa viimeksi rippikoululeirillä –  jos silloinkaan?

– Nyt siihen on joka tapauksessa tilaisuus jaakonpäivän iltana.  Leirikeskukseen saa tulla kello 17.00 alkaen ennalta ilmoittautumatta.  Naisten saunavuoro on n. kello 17.30–18.45 ja miesten n. 19.00–20.30.  Pihalla grillikatoksessa pidetään grilli kuumana, ja sieltä saa suuhunpantavaa pahimpaan nälkään (vapaaehtoinen maksu kukkaron ja omantunnon mukaan).  Säästä ja sääskistä riippuen oleilemme ja pelailemme ulkona tai sisällä.  Päivänvaloa riittää pitkälle iltayöhön.  Ennen lähtöä pidämme jossain välissä iltahartauden ja heitämme kylmän kiven veteen...

Lisätietoja (23.-29.5. sekä 17.6. alkaen) Jouni Salkolta, p. 044 7474050.

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olen ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Tömäjärven leirikeskus

miesten saunailta