Sellon ja laulun kesäkonsertti, Seeli Toivio

Sellon ja laulun kesäkonsertti, Seeli Toivio Pyhän Ristin kirkko

J. S. Bachin sellosarjoja, improvisaatioita ja laulua sellolla säestäen.

Konserttiin on vapaa pääsy ja käsiohjelman voi ostaa 10 eurolla.

Musiikin tohtori, sellisti Seeli Toivio on monipuolinen muusikko. Hän soittaa, laulaa, sovittaa, sanoittaa ja toimii konserttimanagerina. Toivio on myös levyttänyt ja tuottanut useita CD-levyjä.

Seeli Toivio on perustajajäsen monissa kamariyhtyeissä, mm. Duo Peili (kanteleensoittaja Hedi Viisman kanssa), Duo Toivio-Puusepp (harpisti Lily-Marlene Puuseppin kanssa), Romanttiset Virtuoosit (saksofonisti Olli-Pekka Tuomisalon ja pianisti Risto-Matti Marinin kanssa), Oceanides – Aallottaret (harpisti Lily-Marlene Puuseppin, huilisti Malla Vivolinin, viulisti Linda Hedlundin ja alttoviulisti Maya Egashiran kanssa), Trio Ideale (baritoni Petteri Lehikoisen ja harpisti Lily-Marlene Puuseppin kanssa) ja oman veljensä Kalle Toivion kanssa Duo Toivio. Seeli Toivion sello on yli 200-vuotias Nicholas Didier L’Ainé -sello vuodelta 1810.

Pyhän Ristin kirkko

Toivevirsien lauluilta

Virsitoiveita otetaan vastaan kirkon ovella klo 18.30 alkaen.

Punojanportti, Punojantie 3

Toivevirsien lauluhetki

Lauletaan yhdessä virsikirjan virsiä osallistujien toiveiden mukaan.

Riparilauluja

Lauletaan Nuoren seurakunnan veisukirjan lauluja.