messu

su 28.7. kello 10.00

messu Pyhän Ristin kirkko

seitsemäntenä sunnuntaina helluntaista

"Herra sanoi Moosekselle:
'Sano Israelin kansalle:  Olkaa pyhät, sillä minä, Herra, teidän Jumalanne, olen pyhä.
-- Älkää varastako, älkää valehdelko älkääkä pettäkö toisianne.  Älkää vannoko väärin minun nimeeni, sillä jos niin teette, häpäisette Jumalanne nimen.  Minä olen Herra.
Älä tee toiselle vääryyttä äläkä ota mitään väkisin.  Älä pidä päivätyöläisen palkkaa itselläsi yli yön.  Älä pilaile kuuron kustannuksella äläkä pane estettä sokean tielle, vaan pelkää ja kunnioita Jumalaasi.  Minä olen Herra.
Älkää oikeutta jakaessanne tehkö vääryyttä.  Älä ole puolueellinen köyhän hyväksi, mutta älä myöskään suosi mahtavaa, vaan ole lähimmäisesi tuomarina oikeudenmukainen.'" (3. Moos. 19: 1,11-15)

Mitä muuta rakkaus olisi kuin kiva tunne vai onko rakkaus laisinkaan tunne?  Tunteita ei voi käskeä, mutta kun Jumala käskee meitä rakastamaan lähimmäisiämme, kyseessä ei ole mikään lievä kehotus.  Lähimmäistä rakastamalla myös kunnioitamme Jumalaa.

Heinäkuun viimeisenä sunnuntaina messussa Hattulan Pyhän Ristin kirkossa liturgina ja saarnaajana on seurakuntapastori Tiina Heino avustajanaan kirkkoherra Virpi Järvinen.  Kanttorina on Elina Remes.  Messun jälkeen tarjotaan kirkkokahvit tervetuloa!


seurakuntapastori
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Katso myös

la 22.6. klo 10.00 -11.00

Pyhän Ristin kirkko

juhannuspäivän jumalanpalvelus

Jo joutui armas aika: sanajumalanpalvelus Johannes Kastajan päivänä
la 22.6. klo 12.00

Tyrvännön kirkko

juhannuspäivän messu

ehtoollisjumalanpalvelus lauantaina puolenpäivän aikaan Tyrvännössä
su 23.6. klo 10.00

Vuohiniemen rukoushuoneessa (Puolivälintie 513)

messu

toisena sunnuntaina helluntaista