jumalanpalvelus

jumalanpalvelus Pyhän Ristin kirkko

Sanajumalanpalveluksessa yhdeksäntenä sunnuntaina helluntaista on mukana Veteraanikuoro. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkomaalla lasketaan kirkon seinustalle kukat menneiden sukupolvien muistolle.

Raamatun tekstit yhdeksäntenä sunnuntaina helluntaista varoittavat vääristä profeetoista.  Oikean profeetan tunnusmerkkinä ei ole toteutunut ennustus vaan se, johtaako profeetan julistus Jumalan tahdon mukaiseen elämään.

Kesä alkaa kallistua lopulleen.  Tässä jumalanpalveluksessa emme vietä ehtoollista.  Sen sijaan jumalanpalveluksen jälkeen siirrymme ensin kirkkopihalle, jossa lasketaan kukat menneiden sukupolvien muistolle, ja sen jälkeen viljamakasiiniin kirkkokahveille.

Jumalanpalveluksessa papin tehtävissä on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Elina Remes.  Veteraanikuoroa johtaa Veikko Pelkonen.

itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

(sanajumalanpalvelus ja seppelten lasku sankarihaudoille)

Pyhän Ristin kirkko

Lyhtykirkko

Hyvä Tuomas joulun tuopi

Marttaristillä

Metsäkirkko

Lyhyehkö, jouluun vivahtava ulkoilmatilaisuus; yhteislaulua ja Raamatun sanaa metsän siimeksessä. Yhteiskuljetus Parolasta.