jumalanpalvelus

jumalanpalvelus Pyhän Ristin kirkko

kymmenentenä sunnuntaina helluntaista keskiaikaisin virsisävelmin

Jeesus kehuu liukasta huijaria, joka kavalsi työnantajansa omaisuutta.  Ihan totta, kysykää vaikka Luukkaalta (16: 1-9).  Tosin Jeesus ei kehunut häntä kavaltamisesta vaan neuvokkuudesta tukalassa tilanteessa.  Miikka Anttila on saarnavuorossa ja varmaankin kertoo mielellään lisää.  Laulamme yhdessä virsikirjamme keskiaikaisia virsiä, ja kanttori Elina Remes laulattaa myös Hattulan Kirkkolaulajia.

Kun kovasti laulaa, niin suu kuivuu, mutta ei hätää:  jumalanpalveluksen jälkeen Valteen-Salimäen diakoniapiiri tarjoaa kaikille kirkkokahvit.

Tämä sunnuntai 18. elokuuta on tänä kesänä viimeinen päivä, kun kirkkoa pidetään matkailijoita varten avoinna kello 11-17.  Kuitenkin vielä seuraavana sunnuntaina 25.8. Pyhän Ristin kirkossa on messu, ennen kuin tämä Herran huone alkaa asettua talvilevolle...

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi