messu Pyhän Ristin kirkko

yhdentenätoista sunnuntaina helluntaista, mukana Pyhän Ristin kuoro; messun jälkeen uutispuuroa Hattula-Pirtissä

Jeesuksen silmät ovat vielä itkusta punaiset, kun hän saapuu temppeliin ja raivostuu:  mitä täällä tapahtuu?!  Rukouksen huoneesta on tehty rosvojen luola!  (Luukas 19: 41-46)

Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on kirkkoherra Virpi Järvinen, joka varmaankin kertoo, mitä asiaa Jeesuksella on meille.  Avustavana pappina on Miikka Anttila ja kanttorina Ari Lehtonen, joka myös johtaa Pyhän Ristin kuoroa.

Messun jälkeen siirrytään Hattula-Pirttiin nauttimaan uutispuuroa.

Tämä messu on kesän viimeinen jumalanpalvelus Pyhän Ristin kirkossa.  Syyskuun ensimmäisenä päivänä seurakunta kokoontuu jälleen uudemmassa Hattulan kirkossa.

seitsemäntenä sunnuntaina helluntaista; pastori Tiina Heinon lähtösaarna

kirkastussunnuntaina

jumalanpalvelus

Sanajumalanpalveluksessa yhdeksäntenä sunnuntaina helluntaista on mukana Veteraanikuoro. Jumalanpalveluksen jälkeen kirkkomaalla lasketaan kirkon seinustalle kukat menneiden sukupolvien muistolle.