messu Hattulan kirkko

kahdentenatoista sunnuntaina helluntaista

Tiedätkö, mitä on katon kautta saarnaaminen?

Tule syyskuun ensimmäisenä päivänä messuun Hattulan kirkkoon, niin kappalainen Jouni Salko paljastaa, mitä se on.  (Toivottavasti hän ei syyllisty siihen itse!)

Avustavana pappina on Miikka Anttila ja kanttorina Elina Remes.

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olen ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Pyhän Ristin kirkko

seitsemäntenä sunnuntaina helluntaista; pastori Tiina Heinon lähtösaarna

Pyhän Ristin kirkko

kirkastussunnuntaina