miesten saunailta

miesten saunailta Tömäjärven leirikeskus

saunomista, grillaamista, oleilua, iltahartaus

Tömäjärven leirikeskus toivottaa miehet tervetulleiksi kello 17.00 alkaen.  Sauna ja grilli ovat kuumana kello 17–20.  Leirikeskuksen alueella voi viettää aikaa porukalla tai yksinkin ja nauttia luonnosta ja paikan kauneudesta – sateen sattuessa joko sisällä tai sateessa!  Aurinko laskee kello 20.30; siihen mennessä pidämme iltahartauden ennen kotiin lähtöä.

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olen ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Tömäjärven leirikeskus

aikuisten saunailta

vapaamuotoista yhdessäoloa, saunomista, grillaamista, iltahartaus