Kirkko avoinna lauantai-iltana

Hattulan kirkko on avoinna klo 20.30 asti hiljentymistä ja tarvittaessa myös keskustelua varten. Kun elämä kolhii, älä murehdi yksin.

Elämä kolhii, joskus oikein kovasti.  Aikaisemmin tänään moottoritiellä tapahtui onnettomuus.  Jos se ahdistaa tai mietityttää sinua tai haluat muuten tulla kirkkoon hiljentymään tai juttelemaan, pääovi on auki kello 18.20 alkaen ja pappi paikalla.  Iltahartaus kello 20.15.

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olin ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

pe 29.11.2019 klo 18.00 - su 1.12.2019 klo 23.59

Tömäjärven leirikeskus

Saappaan koulutus

Haluatko tukea nuoria siellä, missä nuoret ovat? Seurakunta järjestää marras-joulukuun vaihteessa koulutusta vapaaehtoisiksi haluaville.

Puuhis

Koko perheen askarteluilta

sormet liimassa

itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus