Uskonkysymysten pohdintaryhmä

Punojanportti (Punojantie 3, Parola)

Keskusteluryhmä aloittaa toimintansa. Kokoontumisia on huhtikuuhun 2020 asti. Voit ilmoittautua vetäjälle joko ennen tätä ensimmäistä tapaamista tai viimeistään siellä.

Osallistujien omista kysymyksistä liikkeelle lähtevä keskusteluryhmä kokoontuu syys-huhtikuussa tiistai-iltaisin yhteensä viisitoista kertaa.  Ryhmäläiset osallistuvat myös yhdessä joihinkin jumalanpalveluksiin.  Keväällä pohdintaryhmän toiminta päättyy yhteisen ateriaan.

Ryhmä kootaan elo-syyskuussa, ja kun toimintakausi on alkanut, sen kokoontumisista ei enää ilmoitella seurakunnan tiedotuksessa.  Uskonkysymysten pohdintaryhmä on tarkoitettu aikuisille, jotka pohtivat uskoa, hengellisyyttä ja elämää kristittynä, olkoot ennestään mukana seurakunnan toiminnassa tai eivät.  Myös kirkkoon kuulumattomat ovat tervetulleita.  Ohjaajana toimii vapaaehtoinen seurakuntalainen; tukena on seurakunnan pappi, joka osallistuu noin joka kolmanteen kokoontumiseen.

Elo-syyskuussa 2019 koottava ryhmä aloittaa toimintansa 24. syyskuuta Parolassa, Punojanportissa (Punojantie 3).  Tiedustelut ja ilmoittautumiset siihen mennessä Nina Aitolalle p. 050 3691010 (iltaisin), sähköposti n.aitola[ät]gmail.com

Ryhmä kokoontuu parittomien kalenteriviikkojen tiistai-iltoina 24.9.201921.4.2020 (ei kuitenkaan 31.12.) kello 18:n ja 20:n välillä.  Ryhmäläisten toivotaan mahdollisuuksien mukaan osallistuvan joihinkin jumalanpalveluksiin, joista ensimmäinen on 20.10.2019 klo 10 Tyrvännön kirkossa (sovitaan kimppakyydeistä).