messu Hattulan kirkko

seitsemäntenätoista sunnuntaina helluntaista

"Jeesus Kristus, Lunastajamme.
Kiitos uudesta elämästä, jota saamme elää
kuolemasi ja ylösnousemuksesi tähden
jo tänään.
Varjele meitä toivottomuudelta
kaiken katoavaisuuden keskellä.
Anna kestävyyttä odottaa sitä päivää,
jolloin koko luomakunta on vapaa
kuoleman orjuudesta.
Kuule meitä, sinä, joka elät ja hallitset
Isän ja Pyhän Hengen kanssa aina ja ikuisesti." (Päivän rukous)

– Hattulan seurakunnan messussa liturgina ja saarnaajana on kappalainen Jouni Salko, avustavana pappina Miikka Anttila ja kanttorina Elina Remes.  Tervetuloa!

vuosilomalla 29.7.–25.8.2019

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olin ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Pyhän Ristin kirkko

messu

yhdentenätoista sunnuntaina helluntaista, mukana Pyhän Ristin kuoro; messun jälkeen kirkkokahvit Viljamakasiinissa.

messu

kahdentenatoista sunnuntaina helluntaista, mukana Kaikille avoin kelloyhtye

kolmantenatoista sunnuntaina helluntaista, Rauhanyhdistyksen kirkkopyhä