iltamessu

iltamessu Hattulan kirkko

messu ja rippikoulun aloitus

Hattulan kirkossa on tänä sunnuntaina messu vain illalla, kun aamulla se on Tyrvännössä.

Tämä messu on ensimmäinen kahdesta rippikoulun aloituksesta; vuoden 2020 rippikoululaisen tulee osallistua huoltajansa kanssa jompaan kumpaan aloitusmessuun, kun on jo sitä ennen ilmoittautunut rippikouluun seurakunnan nettisivujen kautta.  (Toinen aloitusmessu Hattulan kirkossa on 27.10. aamupäivällä kello 10 alkaen.)

Iltamessuun ovat tervetulleita kaikki.  Messun jälkeen on infohetki, jossa rippikoululaisesta täytetään turvatietokortti, johon tarvitaan huoltajan allekirjoitus.  Silloin rippikoululainen myös saa riparipassin seurakuntaan tutustumisjaksoa varten.

Tämän iltamessun vietämme yhdeksäntenätoista sunnuntaina helluntaista. Kuulemme Vanhasta testamentista Israelin uskontunnustuksen ja Uudesta Jeesuksen vastauksen kysymykseen, mikä on Jumalan lain suurin käsky. Messussa on mukana Nuorten lauluryhmä.

Tyrvännön kirkko

messu