messu

messu Tyrvännön kirkko

yhdeksäntenätoista sunnuntaina helluntaista

Kun fariseukset kuulivat, että Jeesus oli tukkinut saddukeuksilta suun, he kokoontuivat neuvonpitoon. Sitten yksi heistä, joka oli lainopettaja, kysyi Jeesukselta pannakseen hänet koetukselle: ”Opettaja, mikä on lain suurin käsky?”  (Matteus 22: 34-35)

Jeesuksen vastauksen voi toki lukea Raamatusta kotonakin (tai internetissä), mutta kuulolle voi tulla myös Tyrvännön kirkkoon, jossa myös laulamme yhdessä ja nautimme pyhää ehtoollista.  Messun liturgina ja saarnaajana on Miikka Anttila, mukana myös kirkkoherra Virpi Järvinen, uskonkysymysten pohdintaryhmä, kanttori Elina Remes, Hattulan Kirkkolaulajat ja Keskiaikainen kelloyhtye.

Messussa kuulemme myös ihan suomeksi Vanhan testamentin kohdan, joka on juutalaisuuden keskeisimpiä ilmaisuja.  Kuvassa se on hepreaksi kirjoitettuna.

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi