messu

messu Hattulan kirkko

messu ja rippikoulun aloitus

On kahdeskymmenes sunnuntai helluntaista.  Neljä miestä kantaa sairasta ystäväänsä Jeesuksen luo.  Tungos on kuitenkin mahdoton – Jeesuksen luo ei noin vain pääse.  Tilanne vaatii luovaa ongelmanratkaisua.

Tämä messu on jälkimmäinen kahdesta rippikoulun aloituksesta; vuoden 2020 rippikoululaisen tulee osallistua huoltajansa kanssa jompaan kumpaan aloitusmessuun, kun on jo sitä ennen ilmoittautunut rippikouluun seurakunnan nettisivujen kautta.  (Aiempi aloitusmessu oli Hattulan kirkossa sunnuntai-iltana 20.10. kello 18 alkaen.)

Tämä messu on Hattulan seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus, johon kaikki ovat tervetulleita.  –  Messun jälkeen on infohetki, jossa rippikoululaisesta täytetään turvatietokortti, johon tarvitaan huoltajan allekirjoitus.  Silloin rippikoululainen myös saa riparipassin seurakuntaan tutustumisjaksoa varten.

Messua johtaa kirkkoherra Virpi Järvinen, mukana myös kanttori Elina Remes ja nuorten lauluryhmä.  Kolehti kerätään Suomen Ekumeeniselle Neuvostolle kristittyjen yhteiseen työhön oikeudenmukaisen maailman puolesta.

Tyrvännön kirkko

messu