Vanamajan kinkerit

Vanamajan kinkerit

Vanamaja on osoitteessa Kirjoituskalliontie 300.

Lokakuun viimeisenä sunnuntaina Vanamajalla kynttilöitä ja kinkerit...

Hattulan tämän vuoden myöhäisimmät kinkerit Vanamajalla, tervetuloa mukaan!  Kinkeriaiheena on pyhä ehtoollinen – emme nyt vietä sitä, mutta kurkistamme katekismukseen ja keskustelemme ehtoollisella käymisen alkuperästä ja merkityksestä.  Välillä kanttori laulattaa virsiä, ja jotain pientä suuhunpantavaakin saamme.

Kannattaa huomioida myös Hattulan näillä näkymin aikaisimmat Kauneimmat joululaulut. Ne lauletaan Vanamajalla marraskuun viimeisenä sunnuntaina... Tervetuloa!

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olin ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)