Yhteislauluilta: virsiarvoituksia

Juteinitalon auditorio (Kauppatie 3, Parola)

Virsiarvoituksia ja koko perheen huumoria (osa 1), laulattajana Ari Lehtonen

Hevosmiesten virsi on vanha vitsi, jo vuosisatoja vanha, mutta tunnetko hevosten ja hevoskärpästen virret?  Tai tiedätkö, mikä on petokalojen virsi?  Tai koristepuutarhurien?

Tule tutustumaan virsikirjaan kieli poskessa ja laulamaan kielen kukkasia!  Älynystyröitä ja nauruhermoja kutkuttamassa ovat veisuunjohtaja Ari Lehtonen ja pastori Jouni Salko.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä kolehtia kerätä.

(Toinen osa sunnuntaina 10.11. kello 17.)

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olin ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Pub Parolan Wanha Apteekki, Parolantie 37

Syntisten virsiä

Lauletaan iskelmiä hengellisellä otteella.