Yhteislaulua: lisää virsiarvoituksia

Juteinitalon auditorio (Kauppatie 3, Parola)

Virsiarvoituksia ja koko perheen huumoria (osa 2), laulattajana Ari Lehtonen

…ai niin, kai tunnet salapoliisien ja palomiesten virret?  Ja kielenkääntäjien?  ─ Kieli vääntyy jälleen, ja virsikirja tulee tutummaksi!

Tiistain 5.11. yhteislauluillan jatkoksi tutustumme virsikirjan herkkupaloihin, tarjoilijoina maestro Ari Lehtonen ja pastori Jouni Salko.

Tämä sunnuntai-illan sessio kestää noin kolme varttia, minkä jälkeen on lyhyt teetauko, jonka jälkeen voi poistua tai jäädä samassa tilassa kello 18 alkavaan esitelmätilaisuuteen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä kolehtia kerätä.  Ja osallistua voi, vaikkei olisikaan ollut mukana tiistaina.

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa huolehdin mm. tiedotukseen, lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Tietysti teen myös osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan.  Vuonna 2019 olin ykkösriparin pappi.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Viimeksi ennen tänne tuloani olin määräaikaisissa tehtävissä Someron seurakunnassa vajaan kolmen vuoden ajan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Pub Parolan Wanha Apteekki, Parolantie 37

Syntisten virsiä

Lauletaan iskelmiä hengellisellä otteella.