Yhteislaulua: lisää virsiarvoituksia

su 10.11. kello 17.00 - kello 17.45

Juteinitalon auditorio (Kauppatie 3, Parola)

Virsiarvoituksia ja koko perheen huumoria (osa 2), laulattajana Ari Lehtonen

…ai niin, kai tunnet salapoliisien ja palomiesten virret?  Ja kielenkääntäjien?  ─ Kieli vääntyy jälleen, ja virsikirja tulee tutummaksi!

Tiistain 5.11. yhteislauluillan jatkoksi tutustumme virsikirjan herkkupaloihin, tarjoilijoina maestro Ari Lehtonen ja pastori Jouni Salko.

Tämä sunnuntai-illan sessio kestää noin kolme varttia, minkä jälkeen on lyhyt teetauko, jonka jälkeen voi poistua tai jäädä samassa tilassa kello 18 alkavaan esitelmätilaisuuteen.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, eikä kolehtia kerätä.  Ja osallistua voi, vaikkei olisikaan ollut mukana tiistaina.


kappalainen
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2020 olen kakkosriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien hoidan virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Katso myös

to 6.2. klo 19.00

Pub Parolan Wanha Apteekki, Parolantie 37

Syntisten virsiä

Lauletaan iskelmiä hengellisellä otteella.