messu Hattulan kirkko

valvomisen sunnuntaina

"Valvokaa siis, sillä te ette tiedä päivää ettekä hetkeä" (Matt. 25: 13), sanoi Jeesus.  Siitä on saatu nimitys kirkkovuoden toiseksi viimeiselle sunnuntaille, viikkoa ennen tuomiosunnuntaita ja kahta viikkoa ennen adventin ajan alkua.  Vaikka varsin erikoista on se valvominen, josta Jeesus kertoo:  morsiusneidot nukkuvat, kun sulhanen viipyy...

Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on seurakuntapastori Miikka Anttila.  Avustavana pappina on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Elina Remes.

Kolehti kerätään Lomakotiyhdistys Ilonpisara r.y:lle.  Lomakoti Ilonpisara on itsenäinen, kristillisellä pohjalla toimiva sosiaalista toimintaa harjoittava loma- ja hoivakoti.  Se on toiminut Hämeenlinnassa, aivan Hattulan rajan tuntumassa, yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1957.

(kuvalähde:  freebibleimages.org)

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi