messu

su 17.11. kello 10.00

messu Hattulan kirkko

valvomisen sunnuntaina

"Valvokaa siis, sillä te ette tiedä päivää ettekä hetkeä" (Matt. 25: 13), sanoi Jeesus.  Siitä on saatu nimitys kirkkovuoden toiseksi viimeiselle sunnuntaille, viikkoa ennen tuomiosunnuntaita ja kahta viikkoa ennen adventin ajan alkua.  Vaikka varsin erikoista on se valvominen, josta Jeesus kertoo:  morsiusneidot nukkuvat, kun sulhanen viipyy...

Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on seurakuntapastori Miikka Anttila.  Avustavana pappina on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Elina Remes, mukana myös Hattulan kirkkolaulajat, Soololaulajia ja Keskiaikainen kelloyhtye.

Kolehti kerätään Lomakotiyhdistys Ilonpisara r.y:lle.  Lomakoti Ilonpisara on itsenäinen, kristillisellä pohjalla toimiva sosiaalista toimintaa harjoittava loma- ja hoivakoti.  Se on toiminut Hämeenlinnassa, aivan Hattulan rajan tuntumassa, yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1957.

(kuvalähde:  freebibleimages.org)


seurakuntapastori
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi

Katso myös

su 26.1. klo 10.00

Hattulan kirkko

messu

Tämä messu on "juonnettu jumis", "riparimessu" erityisesti rippikoululaisia ajatellen ja osa heidän opastamistaan jumalanpalvelukseen, mutta myös rippikoululaisten kotiväki ja koko seurakunta on tervetullut kirkkoon.