Seikkailu pimeässä kirkossa

Seikkailu pimeässä kirkossa Hattulan kirkko

Tule katsomaan, millaisia aarteita löytyy pimeästä kirkosta. Ota taskulamppu mukaan!

Oletko ollut koskaan pimeässä kirkossa? Hattulan kirkossa on marraskuisen sunnuntain illansuussa mahdollisuus etsiä kirkon ja elämän aarteina. Oppaana toimivat rukoushelmet. Seikkailurata kierretään pienissä ryhmissä  klo 17-19 välisenä aikana

Tilaisuutta järjestämässä lastenohjaajat Heidi, Johanna ja Henni, Miikka-pappi ja Elina-Kanttori.

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi

kynttilänpäivän perhekirkko

Kynttilänpäivä on neljäskymmenes päivä joulusta. Jumalanpalveluksen aiheena on Jeesus-lapsen tuominen Jerusalemin temppeliin, jossa vastaan tuli vanha Simeon. Hattulassa lapset ja muutkin saavat tulla kirkkoon perhejumalanpalvelukseen, jonka jälkeen kirkonmäellä alkaa talvitapahtuma.