Jouluaamun jumalanpalvelus

Jouluaamun jumalanpalvelus Hattulan kirkko

Joulukirkkoon (reellä, autolla, jalan tai vaikka suksella)! Pyhän Ristin kuoro on mukana.

Joulupäivän aamun sanajumalanpalveluksessa papin tehtävissä on kirkkoherra Virpi Järvinen.  Kanttorina on Ari Lehtonen, joka myös johtaa Pyhän Ristin kuoroa.

Kolehti kerätään Suomen Ev.lut. Kansanlähetykselle Hattulan seurakunnan nimikkolähetin, fil.tri Teija Greedin työn tukemiseen.

Kotikirkossa (Teollisuustie 6)

Kristittyjen ykseyden rukousviikon ilta

Hattulan helluntaiseurakunta (Kotikirkko) ja ev.-lut. seurakunta järjestävät rukousviikon tilaisuuden torstai-iltana, mukana Pyhän Ristin kuoro

kynttilänpäivän perhekirkko

Kynttilänpäivä on neljäskymmenes päivä joulusta. Jumalanpalveluksen aiheena on Jeesus-lapsen tuominen Jerusalemin temppeliin, jossa vastaan tuli vanha Simeon. Hattulassa lapset ja muutkin saavat tulla kirkkoon perhejumalanpalvelukseen, jonka jälkeen kirkonmäellä alkaa talvitapahtuma.