joulumessu

joulumessu

Vuohiniemen rukoushuoneessa (Puolivälintie 513)

toisena joulupäivänä Renkajärven maisemissa

Toisena joulupäivänä eli tapaninpäivänä Hattulan seurakunnan jumalanpalvelus on Vuohiniemessä.  Vietämme joulun iloista juhlaa ja muistamme Vapahtajan syntymää, mutta jossain taitaa vilahtaa myös marttyyri Stefanos.  Kiitämme Jumalaa vapaudesta uskoa ja kokoontua – kaikilla maailman kristityillä ei tätä vapautta ole tänäkään jouluna.

Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on seurakuntapastori, teologian tohtori Miikka Anttila.  Kanttorina on Elina Remes.

Kolehti kerätään Vuohiniemen rukoushuoneen ylläpidosta huolehtivalle yhdistykselle.  Kyläläiset rakensivat rukoushuoneen 1930-luvulla, eikä se ole koskaan ollut Hattulan seurakunnan omistuksessa.  Siellä kuitenkin pidetään 4 tai 5 jumalanpalvelusta vuodessa.

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi