Perhekirkko

Perhekirkko Hattulan kirkko

Perhekirkko on koko seurakunnan jumalanpalvelus, jossa huomioidaan erityisesti lapsiperheet. Tässä perhekirkossa ensimmäisenä sunnuntaina loppiaisesta ei vietetä pyhää ehtoollista.

Perhekirkossa ovat palvelutehtävissä seurakuntapastori Miikka Anttila ja lastenohjaaja Henrietta Aitto-oja sekä kanttorina Annele Heikkilä.  Kaikenikäiset ovat tervetulleita!

(Marraskuussa julkaistussa seurakunnan kausiesitteessä tälle päivälle on merkitty messu, mutta emme kuitenkaan vietä ehtoollista.)

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi

kynttilänpäivän perhekirkko

Kynttilänpäivä on neljäskymmenes päivä joulusta. Jumalanpalveluksen aiheena on Jeesus-lapsen tuominen Jerusalemin temppeliin, jossa vastaan tuli vanha Simeon. Hattulassa lapset ja muutkin saavat tulla kirkkoon perhejumalanpalvelukseen, jonka jälkeen kirkonmäellä alkaa talvitapahtuma.