messu Tyrvännön kirkko

toisena sunnuntaina loppiaisesta

Juutalaiset EIVÄT ole missään tekemisissä samarialaisten kanssa... ...paitsi että eräs juutalainen rabbi Nasaretista, se Jeesus, meni sotkemaan tämänkin asian!  Ja puhui vielä naisen kanssa ja pyysi vettä tämän astiasta!!  Eipä tosin mielistellyt naista yhtään, ja kun nainen huomasi, että outo vieras tietää kaiken hänen elämästään, hän katsoi viisaammaksi vaihtaa puheenaihetta... ...krhm... mistä nyt rabbien kanssa on sopivaa keskustella... (katso Joh. 4: 5–26)

Mutta siitä tuli elämää muuttava kohtaaminen.  Vaikka Jeesus ei sillä kertaa muuttanut vettä viiniksi eikä parantanut ketään sairasta eikä kävellyt vetten päällä, tapahtui ihme.  Ja jospa ihmeiden aika ei olisi vieläkään ohi.  Elämä voi muuttua.  "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa", kuten tämä toinen sunnuntai loppiaisesta on otsikoitu kirkkomme kalenterissa.

Tässä aamupäivän messussa Tyrvännössä työvuorossa ovat kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttori Elina Remes.  Sitten illemmalla Hattulan kirkossa on eri aihe ja uudet kujeet...

Tervetuloa Tyrväntöön!

Pyhän Henrikin muistopäivän iltana

messu

Tämä messu on "juonnettu jumis", "riparimessu" erityisesti rippikoululaisia ajatellen ja osa heidän opastamistaan jumalanpalvelukseen, mutta myös rippikoululaisten kotiväki ja koko seurakunta on tervetullut kirkkoon.