messu

su 19.1. kello 10.00

messu Tyrvännön kirkko

toisena sunnuntaina loppiaisesta

Juutalaiset EIVÄT ole missään tekemisissä samarialaisten kanssa... ...paitsi että eräs juutalainen rabbi Nasaretista, se Jeesus, meni sotkemaan tämänkin asian!  Ja puhui vielä naisen kanssa ja pyysi vettä tämän astiasta!!  Eipä tosin mielistellyt naista yhtään, ja kun nainen huomasi, että outo vieras tietää kaiken hänen elämästään, hän katsoi viisaammaksi vaihtaa puheenaihetta... ...krhm... mistä nyt rabbien kanssa on sopivaa keskustella... (katso Joh. 4: 5–26)

Mutta siitä tuli elämää muuttava kohtaaminen.  Vaikka Jeesus ei sillä kertaa muuttanut vettä viiniksi eikä parantanut ketään sairasta eikä kävellyt vetten päällä, tapahtui ihme.  Ja jospa ihmeiden aika ei olisi vieläkään ohi.  Elämä voi muuttua.  "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa", kuten tämä toinen sunnuntai loppiaisesta on otsikoitu kirkkomme kalenterissa.

Tässä aamupäivän messussa Tyrvännössä työvuorossa ovat kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttori Elina Remes.  Sitten illemmalla Hattulan kirkossa on eri aihe ja uudet kujeet...

Tervetuloa Tyrväntöön!


Katso myös

su 16.2. klo 10.00

Tyrvännön kirkko

messu

toisena sunnuntaina ennen paastonaikaa
su 16.2. klo 18.00

Hattulan kirkko

iltamessu

toisena sunnuntaina ennen paastonaikaa
su 23.2. klo 10.00

Hattulan kirkko

messu

laskiaissunnuntaina