Kristittyjen ykseyden rukousviikon ilta

Kristittyjen ykseyden rukousviikon ilta

Kotikirkossa (Teollisuustie 6)

Hattulan helluntaiseurakunta (Kotikirkko) ja ev.-lut. seurakunta järjestävät rukousviikon tilaisuuden torstai-iltana, mukana Pyhän Ristin kuoro

Kristittyjen ykseyden rukousviikkoa vietetään pohjoisella pallonpuoliskolla vuosittain 18.-25. tammikuuta.  (Eteläisellä pallonpuoliskolla on nyt kesälomakausi, joten siellä on oma rukousviikko myöhemmin.)

Hattulan paikallinen tilaisuus, joka kokoaa eri seurakuntien kristittyjä yhteen, järjestetään helluntaiseurakunnan Kotikirkossa, mukana mm. Pyhän Ristin kuoro sekä Jyrki Alanko ja Virpi Järvinen.  Kaikki ovat tervetulleita!

kynttilänpäivän perhekirkko

Kynttilänpäivä on neljäskymmenes päivä joulusta. Jumalanpalveluksen aiheena on Jeesus-lapsen tuominen Jerusalemin temppeliin, jossa vastaan tuli vanha Simeon. Hattulassa lapset ja muutkin saavat tulla kirkkoon perhejumalanpalvelukseen, jonka jälkeen kirkonmäellä alkaa talvitapahtuma.