messu Hattulan kirkko

Tämä messu on "juonnettu jumis", "riparimessu" erityisesti rippikoululaisia ajatellen ja osa heidän opastamistaan jumalanpalvelukseen, mutta myös rippikoululaisten kotiväki ja koko seurakunta on tervetullut kirkkoon.

"Usko on sen todellisuutta, mitä toivotaan, sen näkemistä, mitä ei nähdä." (Kirje heprealaisille, 11. luvun alku)

Mitä usko on?  Miten se syntyy?  Kolmantena sunnuntaina loppiaisesta olemme peruskysymysten äärellä, ja samalla opiskelemme jumalanpalveluksen tapoja ja järjestystä.  Tämä messu juonnetaan, ja se on osa seurakunnan kaikkien tämän vuoden rippikoululaisten opiskelua.

Messua johtavana pappina on kirkkoherra Virpi Järvinen avustajanaan seurakuntapastori Miikka Anttila.  Musiikkipuolesta vastaa kanttori Elina Remes ja Nuorten lauluryhmä.

laskiaissunnuntaina

tuhkakeskiviikon illan messu

Paastonaika alkaa. Tuhkakeskiviikon illan messussa voi vastaanottaa tuhkaristin otsaansa.

ensimmäisenä paastonajan sunnuntaina