Kirkonmäen talvitapahtuma

su 2.2. kello 11.00 - kello 14.30

Kirkonmäen talvitapahtuma Hattulan kirkko

Kynttilänpäivän perhekirkon jälkeen kirkossa ja kirkonmäellä on monenlaista tarjoilua ja toimintaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Merkkaa talvitapahtuma kalenteriisi!  Ohjelmaa on varsinkin lapsille, vatsan täytettä kaikenikäisille.

Yhteisvastuun hyväksi voit vaikka syödä makkaraa, lettuja ja pullaa tai ottaa jalkapuuselfien.  Poniratsastukseen on mahdollisuus kello 11.30–13.30.

Kirkontorniin pääsee maksutta pieninä ryhminä opastetulle kierrokselle, ja jos lunta on riittävästi, kirkonmäen rinteessä on pulkkamäki.  Keppariradalle pääsee, vaikkei olisi luntakaan.  Kirkossa voi ottaa kasvomaalauksen.

Tasavallan presidentti avaa Yhteisvastuukeräyksen kynttilänpäivänä 2. helmikuuta.  Yhteisvastuukeräys 2020 tukee vanhemmuutta Suomessa ja kehitysmaissa.  Lapsi tarvitsee suhdetta vanhempaansa niin meillä kuin maailmalla.  Kirkon ulkomaanavun katastrofirahasto huolehtii avun perillemenosta ulkomaisiin kohteisiin.


seurakuntapastori
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi

Katso myös

su 2.2. klo 10.00 -10.45

Hattulan kirkko

kynttilänpäivän perhekirkko

Kynttilänpäivä on neljäskymmenes päivä joulusta. Jumalanpalveluksen aiheena on Jeesus-lapsen tuominen Jerusalemin temppeliin, jossa vastaan tuli vanha Simeon. Hattulassa lapset ja muutkin saavat tulla kirkkoon perhejumalanpalvelukseen, jonka jälkeen kirkonmäellä alkaa talvitapahtuma.
to 6.2. klo 19.00

Pub Parolan Wanha Apteekki, Parolantie 37

Syntisten virsiä

Lauletaan iskelmiä hengellisellä otteella.