Kirkonmäen talvitapahtuma

su 2.2. kello 11.00 - su 2.2. kello 14.30

Kynttilänpäivän perhekirkon jälkeen kirkossa ja kirkonmäellä on monenlaista tarjoilua ja toimintaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

Yhteisvastuun hyväksi voit vaikka syödä makkaraa, lettuja ja pullaa tai ottaa itsestäsi selfien jalkapuussa tai saarnastuolissa. Poniratsastukseen on mahdollisuus kello 11.30–13.30.

Kirkontorniin pääsee maksutta pieninä ryhminä opastetulle kierrokselle.  Keppareilla pääsee ratsastamaan ja  kirkossa voi ottaa kasvomaalauksen ja urkujakin pääsee kokeilemaan.

Hernekeittoa myydään 3 €/ annos ja omaan astiaan 6 €/litra.

Tasavallan presidentti avaa Yhteisvastuukeräyksen kynttilänpäivänä 2. helmikuuta.  Yhteisvastuukeräys 2020 tukee vanhemmuutta Suomessa ja kehitysmaissa.  Lapsi tarvitsee suhdetta vanhempaansa niin meillä kuin maailmalla.  Kirkon ulkomaanavun katastrofirahasto huolehtii avun perillemenosta ulkomaisiin kohteisiin.

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi