Senegalin matkan info- ja neuvottelutilaisuus

su 2.2. kello 13.30 - su 2.2. kello 14.30

Seurakunnassa harkitaan ryhmämatkan järjestämistä Senegaliin noin vuoden päästä. Nyt helmikuussa 2020 Kirkonmäen talvitapahtuman yhteydessä kirkon sakastissa on palaveri, jossa katsotaan, olisiko matkalle lähtijöitä. Uteliaat tervetulleita!

Hattulan seurakunnalla on Seengalissa nimikkolähetteinä Vaula Veirala ja Jaakko Nuutila sikäläisen ev.-lut. kirkon palveluksessa.  Kiinnostaisiko noin viikon matka, hinta alle 1.500 €/hlö, noin vuoden päästä katsomaan heidän työmaataan ja tutustumaan seurakuntiin ja maisemiin Senegalissa?

Tule nyt talvitapahtuman yhteydessä sakastiin kuulemaan ja keskustelemaan!  Jos löytyy sopiva ryhmä sellaisia, joilla on halua ja mahdollisuus lähteä matkaan samaan aikaan, voimme ruveta järjestämään ryhmämatkaa.  Seurakunnan yhteisiä varoja ei käytetä tähän matkaan (jos se toteutuu) muuta kuin tuliaisiin seurakunnille, joissa vierailemme; matkansa kukin osanottaja maksaa itse.

Tule rohkeasti paikalle info- ja neuvottelutilaisuuteen!  Paikalle tuleminen ei sitouta mihinkään, eikä tässä mitään salaisuuksia ole!