Rippikoulun Musatapahtuma & Yhteisvastuukonsertti kaikille

su 9.2. kello 14.00

Hattulan kirkko

Nuorten lauluryhmä solisteineen, duo Eerika Onnela ja Iida Parkkinen, Pyhän Ristin kuoro, Milka Korhonen, Rauno Rantaniemi, Kirkkolaulajat, Ari Lehtonen... Kolehti Yhteisvastuu-keräykselle.

Yhteisvastuukonsertti on tarkoitettu kaikille. Se on samalla myös Hattulan rippikoululaisten musatapahtuma. Ohjelmassa on sen vuoksi enimmäkseen Nuoren seurakunnan veisukirjan 2020 lauluja ja virsiä. Esiintyjinä kuullaan erityisesti Hattulan Nuorten lauluryhmää solisteineen.

Mukana on myös nuorten duo Eerika Onnela ja Iida Parkkinen ukulelen kera. Hattulan Pyhän Ristin kuoro laulaa Nuoren seurakunnan veisukirjan laulujen lisäksi Ari Lehtosen säveltämän kuorolaulun "Kuin kevätsade". Milka Korhonen soittaa huilua Rauno Rantaniemen, Hattulan Kirkkolaulajien ja koko kirkkoväen laulaessa. Urkuja soittaa Pyhä Ristin kuoron johtaja Ari Lehtonen. Pianosäestyksistä vastaa yleensä kanttori Elina Remes.

Tilaisuuden juontaa Hattulan seurakunnan nuorisotyönohjaaja Tapu Sirkka ja seurakuntapastori Miikka Anttila kertoo Yhteisvastuu-keräyksestä. Kirkkoon on vapaa pääsy. Kolehti kerätään Yhteisvastuu-keräykselle.


Katso myös

pe 21.2. klo 16.00 -19.15

Hattulan kirkko

Soitto- ja lauluharjoitukset perjantaiseen tapaan

Kelloyhtye klo 16, Kirkkolaulajat klo 17, Riparilaulut klo 18
pe 21.2. klo 18.00

Hattulan kirkko

Riparilauluja

Riparipassiin merkintä myös täältä!
pe 28.2. klo 15.00

Hattulan kirkko

Soololaulajien harjoitukset

Haluaisitko toimia esilaulajana tai laulaa yksin seurakunnan tilaisuuksissa?