suoratoistettu jumalanpalvelus palmusunnuntaina

su 5.4. kello 10.00 - su 5.4. kello 10.55
palmunlehvä
Facebook-sivulla Hattulan seurakunta

Poikkeustilan vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen, mutta pieni työryhmä toteuttaa sen Hattulan kirkossa ja videokuvaa sen. Jumalanpalvelus suoratoistetaan eli "striimataan" internetiin, niin että siihen voi osallistua seurakunnan Facebook-sivulla. Kyseessä on palmusunnuntain sanajumalanpalvelus.

Poikkeusolojen vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen, minkä vuoksi neljä seurakunnan työntekijää toteuttaa jumalanpalveluksen ilman ehtoollista ja lähettää siitä suoratoistona videoinnin.  Suoratoisto näkyy ainakin Facebook-sivulla Hattulan seurakunta.  Mahdollisuuksia näyttää se internetissä muutenkin selvitellään parhaillaan.

Videokuva ja ääni tulevat suorana lähetyksenä Hattulan kirkosta 5. huhtikuuta kello 10 alkaen.  Kotona kannattaa ottaa virsikirja esiin, niin virsiä voi laulaa mukana.  – Virret:  61. 706.  15.  600.  960.  125.

Papin tehtävissä on seurakuntapastori, teologian tohtori Miikka Anttila.  Kanttorina on Elina Remes.

Jumalanpalveluksen jälkeen kello 11 kirkon ovet avataan kahdeksi tunniksi, niin että sinne voi poiketa itsekseen rukousta ja hiljentymistä varten.

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi