suoratoistettu kiirastorstain iltakirkko

to 9.4. kello 19.00 - 20.00
Osa Hattulan kirkon vasemmanpuoleisesta alttaritaulusta: enkeli lohduttaa Jeesusta Getsemanessa, opetuslapset nukkuvat hämärässä taustalla
YouTube ja Facebook-sivu Hattulan seurakunta

Poikkeustilan vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen, mutta pieni työryhmä toteuttaa sen Hattulan kirkossa ja videokuvaa sen. Jumalanpalvelus suoratoistetaan eli "striimataan" internetiin, niin että siihen voi osallistua YouTuben tai Facebookin kautta.

Poikkeusolojen vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen, minkä vuoksi työryhmä toteuttaa jumalanpalveluksen suljettujen ovien takana ja lähettää siitä suoratoistona videoinnin.  Suoratoisto on nähtävillä YouTubessa (youtube.com), josta sen voi hakea kirjoittamalla hakuriville "Hattulan seurakunta" sekä Facebook-sivulla https://www.facebook.com/hattulasrk/

Videokuva ja ääni tulevat suorana lähetyksenä Hattulan kirkosta 9. huhtikuuta kello 19 alkaen.  Papin tehtävissä on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Ari Lehtonen.  Kiirastorstain iltakirkko päättyy perinteiseen tapaan alttarin riisumiseen ja virteen "Käy yrttitarhasta polku".

Toteutuksessa ovat mukana Pyhän Ristin kuoron pienryhmä sekä Tia Kymäläinen, Nina Aitola ja Arto Nykänen.  Virsikirja kannattaa ottaa kotona esiin, niin voi laulaa mukana.  Virsikirjasta ovat käytössä numerot 300, 706, 299:5-9, 220:1,2,9, 227 ja 77.

https://www.facebook.com/hattulasrk


Ota yhteyttä

seurakuntapastori, rippikoulu ja nuorisotyö
Parolantie 45
13720 Parola