suoratoistettu pääsiäisen jumalanpalvelus

su 12.4. kello 10.00 - su 12.4. kello 11.00
Facebook-sivulla Hattulan seurakunta

On pääsiäispäivä, ylösnousemuksen päivä, kirkon suuri juhla. Poikkeustilan vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen, mutta pieni työryhmä toteuttaa sen Hattulan kirkossa ja videokuvaa sen. Jumalanpalvelus suoratoistetaan eli "striimataan" internetiin, niin että siihen voi osallistua seurakunnan Facebook-sivulla.

Poikkeusolojen vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen, minkä vuoksi neljä seurakunnan työntekijää toteuttaa jumalanpalveluksen ja lähettää siitä suoratoistona videoinnin.  Suoratoisto näkyy ainakin Facebook-sivulla Hattulan seurakunta.

Videokuva ja ääni tulevat suorana lähetyksenä Hattulan kirkosta 12. huhtikuuta kello 10 alkaen.  Kotona kannattaa ottaa virsikirja esiin, niin virsiä voi laulaa mukana.

Papin tehtävissä on kirkkoherra Virpi Järvinen.  Kanttorina on Ari Lehtonen.

Jumalanpalveluksen jälkeen kello 11 kirkon ovet avataan kahdeksi tunniksi, niin että sinne voi poiketa itsekseen rukousta ja hiljentymistä varten.