suoratoistettu jumalanpalvelus Tyrvännön kirkosta

ma 13.4. kello 10.00 - ma 13.4. kello 10.55
Tyrvännön kirkon alttarin liinaan kirjailtu, palvontaan kumartunut kultapukuinen, kultasiipinen enkeli
Facebook-sivulla Hattulan seurakunta

On toinen pääsiäispäivä. Poikkeusolojen vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen, minkä vuoksi neljä seurakunnan työntekijää toteuttaa jumalanpalveluksen ilman ehtoollista ja lähettää siitä suoratoistona videoinnin. Suoratoisto näkyy internetissä ainakin Facebook-sivulla Hattulan seurakunta.

Videokuva ja ääni tulevat suorana lähetyksenä Tyrvännön kirkosta 13. huhtikuuta kello 10 alkaen.  Palvelusvuorossa ovat rippikouluteologi Aleksi Riikonen ja kanttori Ari Lehtonen.

Iloista pääsiäistä!

(Monien vuosien ajan Hattulan seurakunnassa on ollut tapana, että toisen pääsiäispäivän messua vietetään Vuohiniemen rukoushuoneessa.  Nyt poikkeusolojen aikana sieltä ei kuitenkaan lähetetä suoratoistettuja jumalanpalveluksia.)

Rippikoulu ja nuorisotyö