suoratoistettu jumalanpalvelus hyvän paimenen sunnuntaina

su 26.4. kello 10.00 - su 26.4. kello 11.00
ikonissa kuvattuna Kristus, joka kantaa lammasta sylissään
Facebook-sivulla Hattulan seurakunta

Vallitsevan poikkeustilan vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon, mutta pieni työryhmä toimittaa jumalanpalveluksen Hattulan kirkossa. Sieltä se suoratoistetaan eli "striimataan" seurakunnan Facebook-sivun kautta. Pääsiäisaika jatkuu; on toinen sunnuntai pääsiäisestä eli "hyvän paimenen sunnuntai".

"Herra on minun paimeneni,
ei minulta mitään puutu.
... Vaikka minä kulkisin pimeässä laaksossa,
en pelkäisi mitään pahaa,
sillä sinä olet minun kanssani." (Psalmin 23 säkeitä)

Papin tehtävissä on seurakuntapastori Miikka Anttila, kanttorina Saara Eskola ja suntiona seurakuntamestari Paula Riekki.  Jumalanpalvelus toimitetaan vallitsevien kokoontumisrajoitusten vuoksi suljettujen ovien takana, mutta se kuvataan ja suoratoistetaan Facebook-sivulla Hattulan seurakunta.

Tämän sunnuntain kolehti oli määrätty kerättäväksi Suomen Pipliaseuralle Lukutaitoa naisille -ohjelmaan Saharan eteläpuolisessa Afrikassa.  Kun kolehtia ei nyt voi kerätä kirkossa, seurakuntalaiset voivat mahdollisuuksiensa ja halunsa mukaan tehdä lahjoituksia suoraan Suomen Pipliaseuralle:

Pankkitili FI58 8000 1800 0557 83
(viestikenttään tieto: Lahjoitus Hattulasta, lukutaitotyöhön)

Lahjoituspuhelin 0600 9 5127 (hinta 10,01 + pvm).
Tekstiviestilahjoitus 10 €:  Lähetä viesti PIPLIA numeroon 16499. (Myös aiemmin ilmoitettu viesti PIPLIA 8358 toimii, kun muistaa välilyönnin sanan PIPLIA jälkeen).

Keräyslupa RA/2017/786 (manner-Suomi).

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi