"Vappuluther" – tee hyvää, syö hyvää!

Puuhis

"Kun kolikko lippaaseen kilahtaa, niin munkki suuhun vilahtaa." – Augustinolaismunkki Martti Luther arvosteli aikoinaan anekauppaa; sen sijaan vappuna Parolassa munkki päätyy hattulalaisen herkkusuun sisuksiin, Yhteisvastuukeräyksen hyväksi tietenkin! Sään salliessa kahden munkin pusseja myydään ulkona Parolantie 37:n pysäköintialueen laitamilla, sateen sattuessa Puuhiksen (seurakunnan kerhotila) eteisestä.

Yhteisvastuukeräys 2020 tukee äitejä ja isiä maailmalla ja Suomessa teemanaan "SINÄ RIITÄT hyvään vanhemmuuteen".  Hattulan seurakunta myy vapunaattona vappumunkkeja kaksittain pussitettuina Yhteisvastuun hyväksi hintaan 2 euroa/pussi.  Paikka on Puuhiksen lähettyvillä Parolantie 37:ssä.  Vappumunkkien myynti alkaa kello 12.00 ja jatkuu niin kauan kuin munkkipusseja riittää.

Tee hyvää – syö hyvää!