suoratoistettu jumalanpalvelus

kattokruunu Hattulan kirkossa

Poikkeustilan vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon, mutta pieni työryhmä toteuttaa jumalanpalveluksen, joka suoratoistetaan eli "striimataan" internetin kautta suorana lähetyksenä, niin muu seurakunta voi osallistua "etänä". On kolmas sunnuntai pääsiäisestä.

Pääsiäisaika jatkuu, mutta kolmantena ja neljäntenä sunnuntaina pääsiäisestä kuulemme Johanneksen evankeliumin seitsemännestätoista luvusta, miten Jeesus rukoili opetuslastensa puolesta vähän ennen kuolemaansa.  Jeesuksen ylösnousemus antaa opetuslapsille ilon ja toivon, mutta Jeesus tietää, ettei näiden elämästä tule helppoa.  Maailma on kova paikka.

Suoratoistetussa jumalanpalveluksessa papin tehtävissä on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Ari Lehtonen.  Kuvauksesta ja muusta tekniikasta huolehtivat Aleksi Riikonen, Antti Lehtonen ja Mikael Viljakainen.  Suntiona on Paula Riekki.

Suora lähetys on nähtävissä ja kuultavissa ainakin Facebook-sivulla Hattulan seurakunta, www.facebook.com/hattulasrk/

Internet-lähetystä seuratessa kannattaa pitää virsikirja käden ulottuvilla, niin voi veisata mukana.  Virret: 105; 134; 622; 355:1,5,6; 342:1,4.

Parolantie 45
13720 Parola