suoratoistettu jumalanpalvelus

Kirkkokavereita eli mollamaijoja sohvalla Hattulan kirkossa

Poikkeustilan vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon, mutta pieni työryhmä toteuttaa jumalanpalveluksen, joka suoratoistetaan eli "striimataan" internetin kautta suorana lähetyksenä. On neljäs sunnuntai pääsiäisestä ja äitienpäivä.

Pääsiäisaika jatkuu, mutta kolmantena ja neljäntenä sunnuntaina pääsiäisestä kuulemme Johanneksen evankeliumin seitsemännestätoista luvusta, miten Jeesus rukoili opetuslastensa puolesta vähän ennen kuolemaansa.  Jeesuksen ylösnousemus antaa opetuslapsille ilon ja toivon, mutta Jeesus tietää, ettei näiden elämästä tule helppoa.  Maailma on kova paikka.

Papin tehtävissä on kappalainen Jouni Salko, kanttorina Anne Laulajainen, tekniikasta huolehtimassa Antti Lehtonen ja Mikael Viljakainen sekä suntiona Paula Riekki.

Suora lähetys on nähtävissä ja kuultavissa Facebook-sivulla Hattulan seurakunta, www.facebook.com/hattulasrk/

Internet-lähetystä seuratessa kannattaa pitää virsikirja käden ulottuvilla, niin voi veisata mukana.  Virret: 92:1-2,7; 484; 470; 444.

www.facebook.com/hattulasrk/