suoratoistettu jumalanpalvelus helatorstaina

to 21.5. kello 10.00 - to 21.5.
Ikoni, jossa kuvattuna kaikkivaltias Kristus eli Pantokrator
Facebook-sivulla Hattulan seurakunta

Helatorstai on Kristuksen taivaaseenastumisen päivä, pyhäpäivä keskellä viikkoa. Poikkeustilan vuoksi jumalanpalvelus toimitetaan Hattulan kirkossa suljetuin ovin ja suoratoistetaan internetissä. Isoset siunataan etänä tehtäviinsä.

Ensimmäisistä opetuslapsista ei tuntunut hyvältä, mutta oli hyvä, että Jeesus poistui heidän ulottuviltaan.  Jeesus on nyt kaikkien eri puolilla maailmaa olevien opetuslastensa Herra, ei piilossa pilven eikä planeetan takana vaan heidän kanssaan, meidän kanssamme, joka päivä maailman loppuun asti.  Juhlimme sitä helatorstaina, vaikka nyt poikkeustilan vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon jumalanpalvelukseen.  Pieni työryhmä toteuttaa Hattulan kirkossa jumalanpalveluksen, joka suoratoistetaan eli "striimataan" internetiin.  Suora lähetys (ja myöskin video jälkeenpäin) on katsottavissa ainakin Hattulan seurakunnan Facebook-sivulla, ehkä muuallakin, jos tekniikka saadaan toimimaan.  Lähetyksen katsominen Facebook-sivulta ei edellytä Facebookiin kirjautumista.

Palvelusvuorossa ovat mm. Aleksi Riikonen ja Anne Laulajainen.  Nuorten lauluryhmä laulaa.  Poikkeustilan vuoksi seurakunnan isoset siunataan tehtäviinsä etänä.  Isosia on mm. rippikoululeireillä monissa tehtävissä kuten pienryhmien ohjaajina.

www.facebook.com/hattulasrk/

Rippikoulu ja nuorisotyö