suoratoistettu lapsiperheiden kevätkirkko

Piirroskuva, jossa on viisi iloista lasta vihreällä nurmella
Facebook-sivulla Hattulan seurakunta ja YouTubessa

On seurakunnan päiväkerhojen kevätkirkon aika. Poikkeustilasta johtuen kerholaiset ja muu seurakunta eivät pääse kirkkoon, mutta kerhonohjaajat ja pappi ja kanttori toteuttavat siellä jumalanpalveluksen. Jumalanpalvelukseen voi osallistua "etänä" internetin välityksellä. Kirkkovuodessa on kuudes sunnuntai pääsiäisestä.

Kerhonohjaajat Heidi, Johanna ja Henni ovat Miikka-papin ja Anne-kanttorin kanssa kirkossa suljettujen ovien takana.  (On siellä Paula-suntiokin jossain piilossa.)  Me muut emme nyt pääse sinne, mutta kirkossa on myös kamera ja mikrofoni, ja voimme katsoa internetistä, mitä siellä tapahtuu.  Lauluihin ja leikkeihin voi osallistua kotona, ja välillä kuulemme Jumalan sanaa ja urkujen soittoa.  Kaikenikäiset seurakuntalaiset ovat tervetulleita "etänä" mukaan kevätkirkkoon!

Lukutaitoisten kannattaa pitää kotona virsikirja käden ulottuvilla.  Virret:  135 Jumala loi; 125 Kosketa minua, Henki; 499 Jumalan kämmenellä; 571:1-2 Jo joutui armas aika.

Lähetys on nähtävillä sekä suorana että jälkeenpäin seurakunnan Facebook-sivulla sekä YouTubessa https://www.youtube.com/watch?v=sO0ZReyrF6Q

www.facebook.com/hattulasrk/

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi