Konfirmaatiomessu (huilisripari)

Mustavalkoinen Pyhän Kolminaisuuden symboli: Ympyrään punoutunut apilasolmu eli triquetra

Hattulan kirkossa alkaa kello 10 konfirmaatiomessu, poikkeustilasta johtuen poikkeusjärjestelyin. Messu myös lähetetään suoratoistettuna YouTubessa, josta sitä voi katsoa ja kuunnella sekä suorana lähetyksenä että jälkikäteen. Kirkkovuodessa vietetään Pyhän Kolminaisuuden päivää.

Jeesus sanoo:  "Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä.  Eihän oksa pysty tuottamaan hedelmää, ellei se pysy puussa, ja samoin ette pysty tekään, ellette pysy minussa.  Minä olen viinipuu, te olette oksat.  Se, joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa paljon hedelmää.  Ilman minua te ette saa aikaan mitään."  (Joh. 15: 4-5)

"Huilisriparin" konfirmaatiomessun liturgina on Miikka Anttila, avustavana pappina Virpi Järvinen ja kanttorina Elina Remes.  Poikkeusjärjestelyistä on informoitu konfirmoitavien perheitä.

Muistutamme, että messuun voi osallistua noudattaen turvaväleistä annettuja ohjeita ja jos ei ole hengitystieoireita.

Kirkon ovella opastamme ja ohjaamme teitä.

Messun suoratoistoa eli "striimausta" voi seurata ja myöskin katsoa jälkeenpäin internetissä youtube.com

YouTube, Hattulan seurakunta

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi