konfirmaatiomessu (kesän kakkosripari) pienryhmittäin

Hattulan kirkko ja sankarihautausmaa yläviistosta kuvattuna

Kesän toisen leiririppikoulun konfirmaatio tapahtuu rajoitusten vuoksi tänä sunnuntaina useammassa ryhmässä. Konfirmaatiomessu vietetään erikseen jokaisen ryhmän kanssa, alkamisajat kello 10.00, 11.30, 13.00 ja 14.30.

Kolmantena sunnuntaina helluntaista tapaamme Sakkeuksen, joka kiipesi puuhun, ja konfirmoimme rippikoululaisia.

Kesän toisen leiririppikoulun konfirmaatio toteutetaan useammassa perättäisessä tilaisuudessa.  Tarkempia ohjeita poikkeusjärjestelyistä on lähetetty rippikoululaisten koteihin.

Messun toimittaa kappalainen Jouni Salko.  Kanttorina on Elina Remes.

- Perinteisesti Hattulan seurakunta on järjestänyt juhannusta seuraavana sunnuntaina messun Vuohiniemen rukoushuoneessa, mutta tänä kesänä ei tehdä niin.

YouTube, Hattulan seurakunta

kappalainen (osa-aik.)

Vuosilomalla 3.8.-30.8.2020

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2020 olen kakkosriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien hoidan virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)