konfirmaatiomessu (kesän kolmosripari) pienryhmittäin

su 12.7. klo 10.00
Hattulan kirkko ja sankarihautausmaa yläviistosta kuvattuna

Hattulan kirkko

Kesän kolmannen leiririppikoulun konfirmaatio tapahtuu rajoitusten vuoksi tänä sunnuntaina useammassa ryhmässä. Konfirmaatiomessu vietetään erikseen jokaisen ryhmän kanssa, alkamisajat kello 10.00, 11.30, 13.00 ja 14.30.

Helluntaista on kulunut kuusi viikkoa, ja kirkon kankaissa hohtaa taas punainen väri, marttyyrien veren ja Hengen tulen väri.  Kalenterissa on apostolien päivä, erityisesti Pietarin ja Paavalin.

Ennen kuolemaansa Jeesus kyseli opetuslapsiltaan ensin sitä, mitä ihmiset sanoivat hänestä, ja jatkoi sitten:  "Entä te?  Kuka minä teidän mielestänne olen?"  Pietari tiesi vastata:  "Sinä olet Messias, elävän Jumalan poika" (Matteus 16: 15-16).  Konfirmaatiomessussa Jeesus kysyy meidän uskontunnustustamme:  mitä sinä sanot hänen olevan, ja mitä minä sanon?

Kesän kolmannen leiririppikoulun konfirmaatio toteutetaan useammassa perättäisessä tilaisuudessa.  Tarkempia ohjeita aikataulusta ja muista poikkeusjärjestelyistä on lähetetty rippikoululaisten koteihin.

Konfirmaatiomessua johtaa kolmosriparin pappi Miikka Anttila mukanaan riparin muut ohjaajat. Isoset laulavat ja pianoa soittaa kanttori Elina Remes.

Tänä sunnuntaina kello 10 Hattulan seurakunnassa on samanaikaisesti Tyrvännön kirkossa apostolien päivän messu ja Hattulan kirkossa ensimmäinen neljästä perättäisestä konfirmaatiomessusta.  Messun videokuvaus ja suoratoisto internetiin tapahtuu Hattulan kirkossa.

  • Nuorille Nuorille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

YouTube, Hattulan seurakunta


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Parolantie 45
13720 Parola

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi, Yhteisvastuukeräyspäällikkö

kanttori

Virkavapaalla 31.5.2022 asti, sijaisena Ari Lehtonen.