Jalkapuuviikot

su 2.8. kello 11.20 - su 16.8. kello 17.00
Uusi nelireikäinen, istumapenkillä varustettu jalkapuu Hattulan kirkon eteisessä seurakunnan talvitapahtumassa helmikuussa 2020
Pyhän Ristin kirkko

Ota itsestäsi ja/tai kaveristasi kuva jalkapuussa! Vapaaehtoinen jalkapuun käyttömaksu hyvään tarkoitukseen :)

Pyhän Ristin kirkon aukioloaukoina, päivittäin kello 11–17, on tänä kesänä 2.-16. elokuuta jalkapuuviikot.  Emme käytä kirkossa sisällä olevaa vanhaa jalkapuuta, joka on museoesine, vaan kirkkopihalla on uudempi ja järeämpi jalkapuu (kuva), jossa voit kuvauttaa itsesi tai kaverisi.  Jalkapuussa on neljä reikää, joten useampikin mahtuu kerralla.

Jalkapuun käytöstä voit sujauttaa kukkaron ja omantunnon mukaisen maksun kirkossa olevaan kirstuun joko Lähetyslentäjien sairaankuljetuslentojen tai Pyhän Ristin kirkon kunnossapidon hyväksi.

Jos jalkapuu on lukossa, pyydä opasta avaamaan lukko.  Emme jätä jalkapuuta käytettäväksi ilman valvontaa, koska leikkikaluksi se on vaarallinen.

Kuva on viime talvelta eri paikasta, Hattulan kirkon eteisestä.