sanajumalanpalvelus

su 16.8. kello 10.00
Kukkakimppu Hattulan Pyhän Ristin kirkon ulkoseinää vasten
Pyhän Ristin kirkko

Veteraanikuoro laulaa, ja jumalanpalveluksen jälkeen vietämme kirkkopihalla pienen juhlahetken ennen kirkkokahveja. On yhdestoista sunnuntai helluntaista.

"Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan", toteaa Jeesus kotikaupunkinsa synagogassa (Luukas 4:24).  Hänen seuransa onkin usein kelvannut niille, jotka ovat maailmassa vieraita ja ulkopuolisia.

Sananselitysvuorossa on seurakuntapastori Miikka Anttila ja kanttorina Elina Remes.  Veteraanikuoroa johtaa Veikko Pelkonen.  Ehtoollista emme tänään vietä, mutta tämän elokuisen sunnuntain perinteisiin kuuluu pieni juhlahetki kirkkopihalla jumalanpalveluksen jälkeen.  Muistamme menneiden sukupolvien työtä ja laulamme yhdessä "Täällä Pohjantähden alla" ennen kuin siirrymme takaisin kirkkosaliin kirkkokahveille.  Veteraaninaiset ovat kahvittamassa; vapaaehtoinen maksu lähetystyölle.

Jumalanpalveluksessa kannetaan kolehti Evankeliselle Lähetysyhdistykselle (ELY) Virossa ja Venäjällä tehtävään lähetystyöhön. – Tämä tilaisuus videokuvataan ja suoratoistetaan YouTubessa.

YouTube, Hattulan seurakunta


seurakuntapastori
Pappilanniementie 9
13880 Hattula

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi Vuosilomalla 13.7-9.8.2020

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi