sanajumalanpalvelus

Kukkakimppu Hattulan Pyhän Ristin kirkon ulkoseinää vasten
Pyhän Ristin kirkko

Veteraanikuoro laulaa, ja jumalanpalveluksen jälkeen vietämme kirkkopihalla pienen juhlahetken ennen kirkkokahveja. On yhdestoista sunnuntai helluntaista.

"Kukaan ei ole profeetta omalla maallaan", toteaa Jeesus kotikaupunkinsa synagogassa (Luukas 4:24).  Hänen seuransa onkin usein kelvannut niille, jotka ovat maailmassa vieraita ja ulkopuolisia.

Sananselitysvuorossa on seurakuntapastori Miikka Anttila ja kanttorina Ari Lehtonen.  Veteraanikuoroa johtaa Veikko Pelkonen.  Ehtoollista emme tänään vietä, mutta tämän elokuisen sunnuntain perinteisiin kuuluu pieni juhlahetki kirkkopihalla jumalanpalveluksen jälkeen.  Muistamme menneiden sukupolvien työtä ja laulamme yhdessä "Täällä Pohjantähden alla" ennen kuin siirrymme takaisin kirkkosaliin kirkkokahveille.  Veteraaninaiset ovat kahvittamassa; vapaaehtoinen maksu lähetystyölle.

Jumalanpalveluksessa kannetaan kolehti Evankeliselle Lähetysyhdistykselle (ELY) Virossa ja Venäjällä tehtävään lähetystyöhön. – Tämä tilaisuus videokuvataan ja suoratoistetaan YouTubessa.

YouTube, Hattulan seurakunta

Parolantie 45
13720 Parola

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Virkavapaalla 31.5.2022 asti, sijaisena Ari Lehtonen.