sanajumalanpalvelus

Seinämaalaus Hattulan Pyhän Ristin kirkossa esittää Aatamin ja Eevan raskasta elämää, kun paratiisi on menetetty. Aatami kaivaa maata raudoitetulla puulapiolla.
Pyhän Ristin kirkko

kahdentenatoista sunnuntaina helluntaista, jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit

Oltiin sitä niin oikeassa, varmoja elämän suunnasta... ...ja sitten elämä otti luulot pois.  Jobilta.  Paavalilta.  Monelta muulta.  Kaikki eivät tulleet siitä sen viisaammiksi, eivät sen paremmin löytäneet elämän tielle, mutta joku oppi tuntemaan itseään paremmin.  Jos oikein hyvin kävi, oppi tuntemaan Jumalaakin.  Siitä ei kuitenkaan tullut valaistunut olo, pikemminkin nolo olo, ja kiitollinen.

Tosielämän raadollisuus tulee vastaan myös Raamatussa, kun sitä luetaan tämän sunnuntain jumalanpalveluksessa.  Sananselitysvuorossa on Miikka Anttila, kanttorina Elina Remes ja musiikkiryhmänä Nuorten lauluryhmä. Tässä jumalanpalveluksessa ei vietetä pyhää ehtoollista.

Jumalanpalveluksen jälkeen Pelkolan emännät tarjoilevat kirkkokahvit, joista voi halutessaan antaa sopivaksi katsomansa maksun Lähetyslentäjien (MAF) sairaankuljetuslentojen hyväksi.

Tämä jumalanpalvelus videokuvataan ja suoratoistetaan YouTubessa.

YouTube, Hattulan seurakunta