messu

Sisäkuva Hattulan Pyhän Ristin kirkosta: triumfikrusifiksi, saarnapulpetti ja alttari
Pyhän Ristin kirkko

kolmantenatoista sunnuntaina helluntaista, messun jälkeen kirkkokahvit

"Makealta maistuvat panettelijan puheet... Kielen varassa on elämä ja kuolema – niin kuin kieltä vaalit, niin korjaat hedelmää." (Sananlaskut 18: 8,21)

"Mitä sydän on täynnä, sitä suu puhuu." (Matteus 12:34) – Tänä sunnuntaina on varmaankin puhetta... puheesta.  Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on seurakuntapastori Aleksi Riikonen, ja kanttorina on Ari Lehtonen.  Messu videokuvataan ja suoratoistetaan YouTubessa.

Messun jälkeen kirkossa tarjotaan lähetystyöryhmän järjestämät kirkkokahvit, vapaaehtoinen maksu lähetystyölle.

Tämä messu on Hattulan seurakunnan viimeinen jumalanpalvelus tänä kesänä Pyhän Ristin kirkossa.  Syyskuusta alkaen jumalanpalveluselämä keskittyy uudempaan Hattulan kirkkoon.

YouTube, Hattulan seurakunta

Rippikoulu ja nuorisotyö