iltamessu

Hattulan kirkon pääovi ulkoa kuvattuna, ovi avoinna, ja ympäröivää punatiiliseinää

viidentenätoista sunnuntaina helluntaista, myös videona YouTubessa

"Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää. Onhan kirjoitettu:
- Hän jakelee, hän antaa köyhille,
  hänen hyvyytensä kestää ikuisesti."
(Paavalin Toisesta kirjeestä korinttilaisille, 9. luvusta)

Syyskuun toisena sunnuntaina Hattulan kirkossa kokoonnutaan messuun illansuussa.  (Aamupäivän messu on Tyrvännössä.)  Seurakunnan työntekijöistä palvelusvuorossa ovat kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttori Elina Remes. Musiikkiryhmänä on Nuorten lauluryhmä.

Tätä messua voi myös katsella ja kuunnella internetissä, johon videokuva suoratoistetaan.

Virsitaulu:

YouTube, Hattulan seurakunta