messu

Puinen, Kristoforosta esittävä vanha veistos Tyrvännön kirkossa
Tyrvännön kirkko

viidentenätoista sunnuntaina helluntaista (Huom! tätä messua ei videokuvata eikä suoratoisteta mihinkään. Sen sijaan iltamessusta Hattulassa on lähetys YouTubessa.)

"Minulla ei ole ihmistä!"  Kreikan kielestä sananmukaisesti suomennettuna näin kuului liikuntakyvyttömän miehen valitus.  Hän ei koskaan ehtinyt ajoissa parantavaan veteen, koska hänellä ei ollut ihmistä, ei ketään, kunnes Jeesus saapui paikalle ja kuunteli ja aiheutti suuren skandaalin, sillä eihän sapattina ole lupa parantaa... eihän?

Tervetuloa sanankuuloon ja pyhälle ehtoolliselle Tyrvännön kirkkoon!  Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on seurakuntapastori Aleksi Riikonen avustajanaan kirkkoherra Virpi Järvinen.  Kanttorina on Elina Remes.

Monien vuosien ajan syys- ja lokakuun jumalanpalveluksia Tyrvännön kirkossa on vietetty kuukauden kolmantena sunnuntaina, mutta tänä vuonna ja tästedes kuukauden toisena sunnuntaina.  Seuraava messu Tyrvännön kirkossa on sunnuntaina 11. lokakuuta, ja sitten tänä vuonna lokakuussa siellä on toinenkin messu, kun pyhäinpäivä osuu lokakuun viimeiselle päivälle.  Tervetuloa Tyrväntöön!

Rippikoulu ja nuorisotyö