Kinkerit (Suotaala, Lahdentaka, Lepaa)

Paikallisia lapsia ja lentäjä Jarkko Korhonen ryhmäkuvassa pienen lentokoneen edessä Tansanian maaseudulla
Tyrvännön kylätalossa, Tyrvännöntie 1000

Keväällä poikkeustilan vuoksi pitämättä jääneet kinkerit pidetään nyt lokakuun ensimmäisenä sunnuntaina illansuussa. Tämän vuoden kinkeriaiheena on lähetystyö. (Lukutaitoa ei kuulustella, joten rohkeasti mukaan vain!)

Kinkerit ovat tilaisuus yhdessäololle, yhdessä laulamiselle ja omien tietojen päivittämiselle.  Hattulan seurakunnan tämän vuoden kinkeriaiheena on lähetystyö.  Aiheeseen johdattelee seurakuntapastori Miikka Anttila.

Nämä kinkerit ovat Suotaalan, Lahdentaan ja Lepaan kylien yhteiset, ja mukaan saa tulla kauempaakin.  Nimenhuutoa ei pidetä eikä lukutaitoa kuulustella!  (Huomaa tuntia aikaisempi alkamisaika kuin edellisvuosien kinkereillä!)

– Kuvassa Lähetyslentäjien (MAF) pienkone ja lapsia Tansaniassa sekä suomalainen lähetyslentäjä Jarkko Korhonen.  Hattulan seurakunnan lähetystyön vuosikohteena 2020 ovat Lähetyslentäjien sairaankuljetuslennot Tansaniassa.  Kuva julkaistu MAF-Suomen luvalla.

(Photo courtesy of Missionary Aviation Fellowship - Finland)

Parolantie 45
13720 Parola